Èxit rotund i total del torneig d’esgrima a Benetússer.

El torneig de les 3 Armes de Benetússer ha sigut tot un èxit

Dissabte passat, 16 de febrer es va celebrar a la vesprada, en el Poliesportiu Municipal de Benetússer, el Torneig de les 3 Armes, organitzat per la Sala d’Armes La Robera en col·laboració amb l’Ajuntament del municipi, l’Associació ABDIFU (Discapacitat Benetússer), la Federació d’Esgrima CV, AMDP (Dones Esport Professional), la marca d’alta cosmètica*Lumi Skin i una nodrida de representació de comerços locals que van contribuir amb les seues aportacions als premis per a les i els tiradors.

El Torneig que va comptar amb una bona participació, més de quaranta contrincants de nou clubs, i l’afluència de nombrós públic, va sumar a més la presència de l’esportista per a olímpic Juan Arnau, el Regidor d’Esports Rafael del Riu i per al lliurament de premis: Vicente Marcos Safont (FECV), Càndida Barroso (Alerta Feminista), Víctor Cabanes (Samarucs València) i Alec Casanova (Col·lectiu Lambda).

Aquest esdeveniment esportiu, de caràcter inclusiu i amistós, se celebra en commemoració del Dia Internacional contra la LGTB Fòbia i concita rivals de diferent identitat sexual, de diferents clubs, bípedes i en cadira, esportistes de diferents armes: sabre, floret o espasa; totes aquestes persones competeixen juntes encara que no siguen del mateix club, o de la mateixa comunitat autònoma, practiquen armes diferents, siguen bípedes o vagen en cadira de rodes. Un circuit que es construeix sobre la col·laboració més que sobre la competició, en pro de la diversitat d’opció i el rebuig a qualsevol tipus de discriminació. Esportivitat, Pluralitat i respecte entre tiradors i tiradores de diferents clubs i les seues diversitats.

Esment especial mereix la jove tiradora Leire Puig, alumna de la mestra Laura Pérez Aigualit, de la Sala d’Armes La Robera, que aqueixa mateixa demà va fer podi a Castelló en la categoria M.14 espases en la seua primera competició, dins dels XXXVII

Comenta la notícia