Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana col·labora amb la campanya “Diàleg directe” de Médicos Sin Fronteras

L’ONG ha instal·lat punts informatius en els vestíbuls de les principals estacions de Metrovalencia

L’associació mèdic-humanitària compleix enguany el seu 50 aniversari prestant la seua ajuda a les persones més desfavorides

Ferrocarrils de la Generalitat Valenciana (FGV) col·labora amb la campanya “Diàleg directe” de Metges Sense Fronteres mitjançant la instal·lació de punts informatius en els vestíbuls de les principals estacions de Metrovalencia, en les quals els seus voluntaris i voluntàries reparteixen informació d’aquesta ONG. Aquesta actuació s’emmarca en les iniciatives de Línia 0 de l’empresa pública.

Durant la present setmana han desenvolupat la seua labor en les estacions *Campanar i Àngel Guimerà i la setmana que ve ho faran a Xàtiva i Colón, en horari de 9.00 a 14.00 hores al matí i de 16.00 a 21.00 hores a la vesprada.

En la successives setmanes, traslladaran els seus punts informatius a les estacions de Beniferri i Jesús (del 15 al 19 de febrer); i Àngel Guimerà de nou (del 22 al 26 de febrer) per a tornar a Xàtiva i Colón (de l’1 al 7 de març).

Metges Sense Fronteres realitza una labor humanitària, a través de diferents projectes, que els permet tindre presència independent i imparcial en situacions de crisis, prestant assistència mèdic-humanitària sense discriminació. L’ONG promou la campanya de sensibilització i captació de socis i sòcies a València, a través dels seus equips de Diàleg Directe.

D’acció mèdic-humanitària, de testimoniatge, de conflictes, de poblacions en moviment, de barreres físiques i mentals que causen sofriment, d’epidèmies, de desastres naturals, aquest any 2021, Médicos Sin Fronteras compleix mig segle d’història des que el 21 de desembre de 1971 es creara a París.

Mig segle després, milions de persones a tot el món continuen patint crisis i violència extrema: són persones atrapades en zones de conflicte, afectades per epidèmies i pandèmies, supervivents de desastres naturals o persones excloses de l’atenció mèdica.

RSC i Línia 0

Aquest tipus d’activitats de conscienciació formen part de la labor de Responsabilitat Social Corporativa (RSC) que realitza FGV a des de Línia 0 sense cap cost per a l’empresa pública. Dins d’aquesta mena de col·laboracions se cedeixen de manera gratuïta espais en trens i estacions per a donar a conéixer entre les persones viatgeres aquest tipus de propostes.

Línia 0 és una iniciativa que parteix de la responsabilitat de l’empresa amb la societat, propiciant un fòrum solidari, capaç d’atendre propostes sense ànim de lucre i que reporten un benefici al conjunt de la societat.

Deixa el teu comentari