Foios reurbanitza el carrer Manuel Martínez per fer-lo més segur i accessible

  • És una de les propostes aprovades pel Consell de Participació Ciutadana, dotada amb 75.000 €

Amb un pressupost de 75.000 €, l’Ajuntament de Foios ha tret a concurs públic la reurbanització del carrer Manuel Martínez que dotarà a l’espai de voreres més àmplies, accessibles i segures.

Manuel Martínez és un dels carrers més utilitzats pels vianants, que pateixen diàriament unes voreres molt estretes i en mal estat, a més d’un trànsit de vehicles molt elevat que incrementa el perill dels trajectes a peu.

Per a l’alcalde, Sergi Ruiz, “és prioritari donar seguretat a les persones i a les famílies en un carrer que connecta dos àmbits urbans molt densament poblats, alhora que és itinerari escolar obligat per anar a l’institut, al poliesportiu, al mercat municipal, al pàrquing del sector sud i d’accés a l’estació de metro”.

En paraules de l’alcalde, “la nostra aposta sempre ha estat fer de Foios un poble de dimensions humanes, plenament accessible, segur i còmode per al vianant i el ciclista, en alguns llocs això passa per la peatonalització del carrer i restringir el trànsit de vehicles, en altres es tracta de millorar i eixamplar les voreres”.

La regidora de Participació Ciutadana, Mónica Chirivella, s’ha mostrat molt satisfeta per la licitació d’aquesta actuació “amb una proposta sorgida del Consell de Participació Ciutadana que millorarà de manera notable la qualitat de vida de la població”.

La reurbanització comporta, a més, la substitució de la canalització d’aigua potable, actualment de fibrociment. Les empreses interessades poden presentar les seues ofertes fins al 14 de setembre.

Deixa el teu comentari