Folgado i De Rosa es reuneixen amb Confecomerç CV i l’associació de comerciants de Torrent

Folgado: “el comerç de Torrent està complint escrupolosament amb totes les normes sanitàries imposades pel Govern i el Consell, per la qual cosa ha quedat demostrat que tant el comerç com l’hostaleria són espais segurs i haurien de deixar de ser el blanc al qual apunten Ximo Puig i Mónica Oltra”.

De Rosa: “el comerç valencià no necessita anuncis d’ajudes que mai arriben, sinó que necessita ser indemnitzat per les administracions públiques com ocorre a Alemanya, ja que, els comerços estan tancant obligatòriament per a ajudar la societat i ajudar a disminuir la propagació del coronavirus, seguint les indicacions de les autoritats”.

El Partit Popular de Torrent ha mantingut una reunió de treball al costat de Confecomerç CV a la qual ha assistit la seua Secretària General, Amparo Barroso i el Vicepresident de la ACST, Pedro Soriano. Per part dels populars, han assistit la Portaveu a la ciutat, Amparo Folgado al costat del Senador valencià, Fernando de Rosa.

Els representants del PP, han volgut conéixer de primera mà la situació en la qual es troba el comerç a la ciutat de Torrent i la Comunitat Valenciana. Folgado ha assenyalat que “volem escoltar els nostres comerciants i donar-los suport en totes les seues reivindicacions davant una situació tan delicada, a causa de la situació sanitària i les restriccions autonòmiques que estan perjudicant molts sectors econòmics”.

El Senador Fernando de Rosa ha afirmat que “el comerç valencià no necessita anuncis d’ajudes que mai arriben, sinó que necessita ser indemnitzat per les administracions públiques com ocorre a Alemanya, ja que, els comerços estan tancant obligatòriament per a ajudar la societat i ajudar a disminuir la propagació del coronavirus, seguint les indicacions de les autoritats”.

De Rosa i Folgado s’han compromés a fer costat al comerç i a traslladar les seues peticions tant al Senat com a l’Ajuntament de Torrent, perquè se’ls escolte i es treballe a donar solucions reals i efectives, a la greu situació en la qual es troben.

Folgado ha assenyalat que “el comerç de Torrent està complint escrupolosament amb totes les normes sanitàries imposades pel Govern i el Consell, per la qual cosa ha quedat demostrat que tant el comerç com l’hostaleria són espais segurs i haurien de ser el blanc al qual apunten Ximo Puig i Mónica Oltra”.

Deixa el teu comentari