Francisco Rodríguez Mulero,el secretari d’Agricultura i Desenvolupament Rural, visita les instal·lacions de la empresa Angomar

El passat divendres, el secretari d’Agricultura i Desenvolupament Rural, Francisco Rodríguez Mulero va visitar l’empresa Angomar; una empresa amb un gran esperit emprendedor segons Mulero ja que han pogut superar una dura crisis.

Angomar és una empresa familiar que porta més de 30 anys produint  productes de qualitat; podem trobar qualsevol tipus de peix, això sí, els productes que ofereixen són cent per cent de la regió valenciana.

Per a l’empresa ha sigut important la visita de Mulero ja que és d’agrair que el secretari d’Agricultura i desenvolupament rural haja dedicat temps i bones paraules per a la mateixa. Mulero recalca què és important i de valorar la dedicació que la pròpia empresa ha tingut per eixir de la crisi, per remuntar i sobretot per l’esforç i el dur treball que hi ha darrere.

Solament s’espera que empreses del mateix o de diferent sector, s’apliquen aquesta filosofía de vida, que a pesar dels problemes mantinguen l’il·lusió i s’esforcen per millorar ja que sols així ocorren els grans i els bons canvis.

Deixa el teu comentari