Generalitat, Diputació i Ajuntaments treballen de manera conjunta davant la situació de pluja

Hui a Alzira l’alcalde Diego Gómez, el president de la Diputació, Toni Gaspar, el director general d’Emergències José Maria Àngel, el diputat de Carreteres Pablo Seguí i el de Bombers Josep Bort, conjuntament amb els tècnics de les diferents administracions s’han reunit per a vore les actuacions que s’han portat a terme durant el matí.

L’aigua ja ha baixat en totes les zones d’Alzira que ha patit inundacions i les brigades de neteja han tingut que actuar a les zones afectades.

Des de la 1 de la matinada l’ajuntament ha rebut 70 avisos i s’ha recorregut els barris més afectats, Venècia, l’Alquenència i les Bases.

En total s’han enregistrat més de 250 litres per metre quadrat des de les 12 de la nit fins a les 8 del matí, dels quals 110 han caigut en un breu espai de temps, la qual cosa ha creat problemes al llarg de la nit que han complicat les tasques dels serveis públics.

En estos moments tant la ciutat d’Alzira com la resta de poblacions de la Ribera estan començant a tornar a la normalitat. Ara cal avaluar els danys efectuats.

Deixa el teu comentari