Godella recorda a la ciutadania com, quan i on ha de depositar els residus

L’Ajuntament de Godella, a través de la Regidoria de Medi Ambient, ha iniciat una nova campanya de conscienciació per a recordar a la ciutadania com, on i quan ha de depositar els residus generats.

L’objectiu d’esta iniciativa és explicar, amb detall, a les persones residents de Godella en quins contenidors han de tirar els residus per a facilitar el reciclatge i ajudar a cuidar el medi ambient que ens envolta.

Cal recordar que en el terme municipal de Godella existeixen els contenidors de restes domèstiques, vidre, cartó, oli, piles, fluorescents, roba i calçat. També s’instal·la un ecoparc mòbil en la zona del poliesportiu una o dues vegades al mes segons el calendari preestablit.

Així mateix, en la campanya es presta especial importància als residus generats pels comerços i restes d’empreses, ja que, en alguns casos, han de posar-se en contacte amb el servei municipal de recollida a través del telèfon 963527080.

D’altra banda, s’ofereixen les dades concretes per als procediments adequats per a traure trastos i enderrocs, així com les podes i restes vegetals. En tots dos casos, les persones usuàries han de posar-se en contacte amb els serveis de recollida en el telèfon 963527080 per a obtindre la informació necessària.

Natalia Garrido, regidora de Medi Ambient de Godella, ha recordat la importància de “depositar de manera correcta els residus per a ajudar al nostre medi ambient”.

“A Godella som responsables i continuem treballant per a seguir en la mateixa línia. Per eixe motiu, hem dissenyat esta campanya en la qual oferim les recomanacions a la nostra ciutadania per a tirar els residus en els contenidors adequats i de la forma correcta”, ha agregat la regidora.

Deixa el teu comentari