Històrica manifestació a València pel Dia Internacional de les Dones

Igualtat salarial, lluita contra la violència masclista o seguretat laboral i física en els carrers han sigut els lemes més corejats.

Multitudinària manifestació en el dia Internacional de les Dones a València.

Els carrers, de gom a gom, on homes i dones alçaren la veu per reivindicar igualtat.

Nombroses autoritats no es van voler perdre la cita.

Per una banda, El President de la Generalitat, Ximo Puig junt amb la vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica oltra i altres membres del Consell van assistir a la manifestació amb motiu del Dia de la dona treballadora baix el lema ‘Si les dones parem, s’atura el món’.

Per altra banda, l’Ajuntament de València també es va voler sumar a aquesta multitudinària manifestació. La regidora d’Igualtat Isabel Lozano, la qualificava d’històrica.

L’alcalde, Joan Ribó, destacava la importància de seguir treballant per la igualtat entre homes i dones en tots els àmbits.

Igualtat salarial, lluita contra la violència masclista o seguretat laboral i física en els carrers han sigut els lemes més corejats.

També en aquesta jornada de manifestacions, milers d’estudiants es manifestaren per un canvi en el sistema educatiu i més igualitari. En la que se sumaren estudiants d’E.S.O i Batxiller dels diferents Instituts d’Alzira, amb una participació global del 95%.

Deixa el teu comentari