Ideco presenta una nova edició de la festa comarcal

L’esdeveniment tindrà lloc aquest divendres 21 de maig a les 19 hores a la Sala Cívica del Antic Mercat de Torrent

El V Premi “Carmen Valero” s’entregarà a Conxa Romero i l’XI Premi “Quico Moret” a Vicente Cardona

Aquest matí en l’habitual trobada de l’alcalde Jesús Ros amb els mitjans de comunicació s’ha presentat la festa comarcal que tindrà lloc aquest divendres 21 de maig a les 19 hores a la Sala Cívica del Antic Mercat de Torrent.

Alfred Ramos, president de l’Institut d’Estudis Comarcals de L’Horta Sud (IDECO), que ha sigut present en la trobada acompanyada pel vicepresident i tresorer de l’Institut, Josep Mª Tarazona i Josep Vicent Fayos, ha comunicat la reactivació de les activitats després d’un 2020 sense actes públics a conseqüència de la pandèmia.

En aquest esdeveniment tindrà lloc el lliurament dels guardons anuals així com la presentació dels premis d’investigació convocats amb la col·laboració de l’Ajuntament de Torrent i de la Mancomunitat de L’Horta Sud. El V Premi “Carmen Valero” s’entregarà a Conxa Romero i l’XI Premi “Quico Moret” a Vicente Cardona.

A més, aquest divendres tindrà lloc la presentació del llibre “Les Alqueries de Picanya” de JoaquínVila-Belda Martí, que investiga les expulsions dels semites i la història de les alqueries de la comarca de L’Horta.

L’alcalde Jesús Ros ha assenyalat que “IDECO és el més antic dels estudis comarcals i el seu objectiu és protegir i promoure el nostre patrimoni cultural”, per la qual cosa ha convidat a totes les persones interessades en la defensa del Patrimoni de L’Horta Sud a seguir la celebració.

Deixa el teu comentari