Igualtat posa en marxa una campanya per a implicar la societat en la denúncia de casos o sospita de situacions de violència de gènere

La vicepresidenta i consellera d’Igualtat i Polítiques Inclusives, Mónica Oltra, ha presentat aquest matí la campanya ‘Hora de Parlar’, posada en marxa pel seu departament amb motiu de la celebració del 25 de novembre, Dia Internacional de l’Eliminació de la Violència contra les Dones, amb la qual es pretén implicar la societat en la denúncia de casos o sospita de situacions de violència de gènere.

La vicepresidenta ha ressaltat que, especialment, la campanya vol donar a conéixer a tota la població el telèfon d’atenció 900 580 888, l’equivalent al 016, que tant bé va funcionar l’any passat. 

Als sis Centres Dona existents actualment se sumen els Centres Dona Rural posats en marxa en 2019, un servei itinerant de prevenció i atenció a la violència de gènere en les zones rurals i d’interior.

Per a millorar l’atenció d’aquests centres està previst que en 2022 s’amplie fins a 248 les persones professionals que treballen en ells, la qual cosa suposa 161 més que en 2015, un creixement del 181% per defensar la dona valenciana contra la violència de gènere. 

Deixa el teu comentari