Inici Escola d’Art a Sueca

T’has plantejat dedicar part del teu temps a potenciar la teua creativitat, la teua capacitat expressiva, la teua imaginació? A ampliar el teu coneixement de l’art? A partir del dia 1 d’octubre pots fer-ho a l’Escola d’Art Escultor Beltran, un lloc on ens trobem persones de totes edats i interessos amb un denominador comú: l’afició per les arts plàstiques. Què hi pots aprendre? Dibuix, pintura, modelatge, ceràmica, història i teoria de l’art.

Les classes són de vesprada, en horaris oberts i flexibles. Hi ha classes per a xiquets (a partir dels 8 anys) i per a adults.
On et pots inscriure? A les oficines de l’Ajuntament de Sueca.

Abans d’iniciar les classes, fem la Sessió Inaugural del Curs, el divendres 28 de setembre, a partir de les 19 h., al Saló d’actes de la Casa de la Cultura. Després que parlen els dos mestres, Joan Antoni Llopis i Manel Baixauli, i el regidor de Cultura, Vicent Baldoví, a les 19.45 hi haurà una conferència que no et pots perdre:

Interferències: art, literatura i cinema, a càrrec dels reconeguts pintors i escriptors Anna Moner i Sebastià Carratalà.

Deixa el teu comentari