Ja està operativa la sensorització de places d’aparcament al centre urbà d’Alzira

Com ja es va anunciar fa uns mesos, des de les regidories de Modernització i Gestió Urbanística, hui Alzira ja disposa de places d’aparcament amb sensors al centre urbà per tal de millorar el trànsit de la ciutat, en este cas a l’avinguda Sants Patrons. Esta acció facilitarà als conductors la localització de places d’aparcament en temps real, mitjançant uns sensors instal·lats en l’espai seleccionat i que es reflectirà en uns panells informatius, per a esta primera fase, i així afavorir el trànsit en benefici de l’àrea comercial.

En seu moment, el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, va assegurar sobre el tema: “Este és un mètode nou a la nostra ciutat que millorarà el temps de busca d’aparcament, localitzant ràpidament les places lliures i al mateix temps incrementant la transparència amb la informació immediata. És un fet del qual ens podem aprofitar de la tecnologia, dels avantatges de l’era moderna i, al mateix temps, fer més fàcil l’estacionament, tenint en compte que Alzira està fent-se cada vegada més gran i està en un canvi continu. Cal recordar que este és un primer pas cap a un canvi significatiu i modern però no hem de descuidar les prioritats i, evidentment, l’activitat comercial és i serà sempre una d’elles”.

Inma Onrubia, regidora de Modernització, ha declarat al respecte: “Com ja vaig dir en el seu moment, és primordial innovar i al mateix temps generar curiositat i interés pel comerç d’Alzira. Per la qual cosa pense que esta mesura aportarà comoditat als conductors de la ciutat ja que l’objectiu de posar en marxa la sensorització de places d’aparcament en l’avinguda Sants Patrons és fer d’Alzira una ciutat moderna i còmoda en benefici dels ciutadans amb la intenció d’anar ampliant este servei a altres zones de la ciutat”.

Deixa el teu comentari