Jaume Martí, guardonat per la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació

El professor de la Universitat de València Jaume Martí Miravalls ha sigut guardonat amb el Premi Estudis Jurídics 2019 de la Reial Acadèmia Valenciana de Jurisprudència i Legislació. El mes d’abril passat, Martí va guanyar la dihuitena edició del premi d’articles jurídics García Goyena, que concedeix la Facultat de Dret de la UNED amb caràcter anual.

Jaume Martí és professor titular del Departament de Dret Mercantil “Manuel Broseta Pont”, membre del grup d’investigació “Dret de xarxes”, vocal de la Comissió de Defensa de la Competència de la Comunitat Valenciana i assessor extern del bufet Roca Junyent.

El treball premiat ara és una monografia de172 pàgines sobre l’aplicació privada del Dret de la Competència, que prompte estarà disponible en la web de la Reial Acadèmia. Sobre el seu treball el mateix Jaume Martí destaca l’oportunitat del tema i explica que “el Dret de la Competència europeu, probablement, està vivint el seu moment més transcendent des de la seua constitució. Actualment, el vessant privat d’aquest dret està configurant-se en els jutjats de tota a Europa. Es tracta d’un ‘dret especial’ en el qual tot s’està creant i discutint, esquinçant les vestidures del dret clàssic de tall nacional. Comprendre correctament la seua naturalesa és un dels grans reptes jurídics actuals, perquè molts interessos econòmics hi ha en joc”.

El lliurament del Premi tindrà lloc en un acte públic que se celebrarà el dimecres 18 de desembre, a les 13:00 h., en l’Il·lustre Col·legi d’Advocats de València.

Deixa el teu comentari