Juan Ramón Adsuara renúncia al càrrec de portaveu del grup popular en la Diputació de València

L’alcalde d’Alfafar ha presentat la seua dimissió com a representant del grup popular en la Diputació de València.

Adsuara deixa el càrrec amb el deure compliment i torna a centrar tots els seus esforços en la cura de la seua ciutadania després de la pandèmia del covid-19.

Juan Ramón Adsuara, alcalde d’Alfafar i fins fa una setmana president de la gestora provincial del Partit Popular de València, ha presentat en el dia de hui la seua renúncia al càrrec de portaveu del grup popular en la Diputació de València.

Adsuara ha declarat que deixa el càrrec “amb el deure compliment”, a més de comptar amb la satisfacció personal d’haver pogut dur a terme el mandat que li va entregar personalment Pablo Casado d’estabilitzar la província i unir esforços amb tots els representants populars de la regió.

En aquesta nova etapa, Adsuara torna a centrar tots els seus esforços a Alfafar, el municipi de l’Horta Sud del qual és alcalde, per a així fer front a la nova situació derivada de la pandèmia del covid-19. L’alcalde, al costat del seu equip de govern, continua treballant en la cura de la ciutadania i reforç dels serveis municipals. El govern de Adsuara focalitza les accions a treballar perquè cap persona del municipi quede arrere siguen quals siguen les circumstàncies socioeconomómicas que afecten el municipi.

Juan Ramón Adsuara desitja èxits en al nou equip al capdavant del grup popular en la Diputació en aquest nou període. Així mateix, espera que el nou president continue apostant pel municipalisme i que el partit continue posant el focus en les persones.

Deixa el teu comentari