La 10K Fundació Divina Pastora Alboraia contra el Càncer, cancel·lada pel COVID-19

Els corredors ja inscrits en la prova poden mantindre el dorsal per a l’edició de 2021 o sol·licitar la cancel·lació i els serà retornat l’import de manera íntegra

La regidoria d’Esports de l’Ajuntament d’Alboraia i la Junta Local contra el Càncer de la localitat han decidit cancel·lar la 10K Fundació Divina Pastora Alboraia contra el Càncer, prevista per al 27 de juny, per responsabilitat davant l’emergència sanitària provocada pel COVID-19 (Coronavirus).


Aquells corredors que ja s’hagueren inscrit a la prova poden, d’una banda, mantindre el dorsal per a l’edició de 2021 o, per contra, sol·licitar la cancel·lació i l’organització els retornarà l’import íntegre en la mateixa targeta amb la qual es va realitzar el pagament.


És molt important que l’opció triada es comunique a través de “l’àrea personal” de la web carreraspopulares.com identificant-se amb les mateixes dades personals indicades en la inscripció. En el cas de no manifestar cap preferència abans del pròxim 27 de juny, la inscripció serà transferida directament a la pròxima edició de la prova.


La 10K Fundació Divina Pastora Alboraia contra el Càncer és una carrera popular homologada per la Reial Federació Espanyola d’Atletisme que ha recaptat en les seues 8 edicions realitzades fins hui un total de 75.000 euros per a la lluita contra el càncer. La Fundació Divina Pastora és patrocinador principal d’aquesta prova en la qual col·laboren Socarrat Studio, la Junta Local Contra el Càncer d’Alboraia, i nombrosos voluntaris, juntament amb l’Ajuntament d’Alboraia.

Comenta la notícia