“La agroecología y los grupos de consumo. Reinventando la economía social”, amb Teresa Savall Morera, és la pròxima conferència que presenta UNISOCIETAT, el dia 15 de maig a Alzira

Alzira, 10 de maig de 2018 – El programa Unisocietat presenta per al mes de maig la conferència, a càrrec de Teresa Savall Morera,del Departament d’Economia Aplicada de la Universitat de València, “La agroecología y los grupos de consumo. Reinventando la economía social” el dimarts 15 de maig de 2018, a les 19:00 hores, en la Casa de la Cultura d’Alzira, com sempre la conferència estarà oberta a tot el públic en general.

Recordem que el programa Universitat i Societat és una iniciativa conjunta de l’Ajuntament d’Alzira amb la Universitat de València, a través del Vicerectorat de Participació i Projecció Territorial, que oferix formació multidisciplinar bàsica a persones de 30 anys o més, residents al municipi i la comarca de la Ribera Alta, que tinguen inquietud per aprendre i motivació per la cultura.

Pepe Grau, regidor d’Educació i Infància de l’Ajuntament d’Alzira, insistix en destacar el gran nivell de les conferències organitzades per la Universitat de València i l’Ajuntament d’Alzira: “des de la nostra regidoria tornem a insistir en la importància de les conferències. Són ferramentes que s’han d’aprofitar per ampliar coneixements, grans ocasions d’aprenentatge per totes aquelles persones que volen continuar cultivant el seu saber”.

Deixa el teu comentari