La ‘bola solidària’ torna als carrers d’Alzira

La regidoria de comerç impulsa l’assistència als comerços amb la campanya ‘Per Nadal, el comerç sona a solidaritat’. La recaptació anirà destinada a l’Associació de Fibromiàlgia i Fatiga Crònica de la Ribera (ADAFIR)

La solidaritat torna a eixir als carrers d’Alzira per nadal amb la tercera edició de la bola solidària, una iniciativa de la regidoria de comerç que busca motivar les compres en els comerços de la ciutat aprofitant les festes nadalenques.

Entre els objectius de la ‘bola solidària’ destaca la intenció de descentralitzar les compres, ja que el regal de cadascuna de les boles pot pertànyer a qualsevol local de la ciutat, amb l’objectiu de repartir les visites als diferents comerços.

La recaptació de la iniciativa anirà destinada íntegrament a l’Associació de Fi-bro-miàl-gia i Fatiga Crònica.
A més del caràcter solidari, l’atractiu també radica en l’existència de la anomenada ‘bola d’or’, la qual conté una papereta amb 300 euros de premi per a gastar en locals alzirenys.

Les boles solidàries es podran adquirir també el dissabte 22 de desembre en qualsevol dels 5 aparadors que hi han repartits per la ciutat.

Deixa el teu comentari