La campanya de vacunació massiva ha permés administrar 5,3 milions de dosis i immunitzar a 2.997.608 persones

El president de la Generalitat, Ximo Puig, ha destacat durant la seua visita al punt de vacunació massiva de la Ciutat de les Arts i les Ciències de València que set de cada deu dosi de la vacuna contra la COVID-19 han sigut administrades en els grans centres de vacunació que aquest dimarts tanquen les seues portes.

El cap del Consell, que ha estat acompanyat per la consellera de Sanitat Universal i Salut Pública, Ana Barceló, ha agraït l’esforç de tot el personal sanitari.

En concret, ha assenyalat que durant els set mesos en què han estat funcionant aquests centres han sigut vacunades quasi 3 milions de persones.

En el transcurs de l’acte, el president ha destacat que la campanya d’immunització continua i ha fet una crida a les persones que encara no s’han vacunat a fer-ho.

Cal agrair el treball realitzat per tot el personal sanitari i en concret pels 2.146 professionals que diàriament han atés la població en estos centres de vacunació massiva, entre personal d’infermeria, administració, tècnics auxiliars i metges.

Comenta la notícia