La Casa de la Cultura de l’Alcúdia acull el lliurament dels premis MEDI

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia ha acollit l’entrega de premis de la II edició del Concurs de Medi. A l’acte va estar present el diputat de Medi Ambient, Josep Bort. Prèviament, els assistents pogueren visualitzar les peces guanyadores del concurs.

La Casa de la Cultura de l’Alcúdia ha acollit el lliurament de premis de la segona edició del concurs Medi; un certamen que busca fer pedagogia de les bones conductes per al respecte de la natura.

En l’acte ha estat present el diputat de Medi Ambient, Josep Bort, acompanyat per autoritats de l’Ajuntament del municipi, com l’alcalde, Andreu Salom; Paco Sanz, regidor de Medi Ambient i la regidora d’Educació, Pilar Huertas.

Un concurs que en la seua segona edició ha tingut una participació major respecte a l’edició de l’any anterior

El material presentat camina per diferents aspectes relacionatsd amb la natura. Pel que fa a la proposta guanyadora, realitzada per Toni Lucas, la decisió respecte al contingut fou un aspecte de proximitat.

Altres, com Javier Burgos, dedicaren la peça audiovisual a reflectir la vida dels seus animals preferits.

Un treball de molts mesos que ha tingut la seua recompensa en forma de guardó.
La manera d’escollir els guanyadors respon a uns criteris instaurats per l’Ajuntament del municipi que els grups ecologistes adopten a l’hora de puntuar els diferents treballs audiovisuals presentats al concurs.

El diputat de Medi Ambient ha parlat sobre com es pot mantenir amb bona salut l’entorn natural. I la seua proposta és molt senzilla, cuidar-ho com si fos la casa de cadascú i tindre trellat.

El primer lloc fou Toni Lucas, en el segon escaló Javier Burgos i tancant el pòdium de guardonats, Juan Miguel Ponce. Abans de l’acte, es varen reproduir documentals seleccionats.

Deixa el teu comentari