La ciutadania de Mislata opinarà un any més a través del sondeig de satisfacció ciutadana

El sondeig demana als veïns i veïnes valorar entre altres aspectes els programes implantats en els últims anys, l’oferta cultural de la localitat i els serveis municipals

Com cada any des de 2012, un equip de becaris dels programes “Mislata et beca” i “La Dipu et beca”, orientats a estudis sociològics i estadística, elaboren durant l’estiu un informe per a conéixer quines prioritats i necessitats requereixen els serveis públics de Mislata.

Per a l’alcalde, Carlos Fernández Bielsa, “la participació ciutadana i l’opinió de les mislateras i mislateros s’ha convertit en aquests últims anys en una autèntica prioritat per al govern municipal”. De fet, Mislata és pionera i un dels pocs municipis que realitzen aquest tipus d’estudis, als quals cal sumar les múltiples consultes realitzes a la ciutadania en altres ocasions o els diferents programes de participació ciutadana com ‘Mislata La Suma de Totes i Tots,’ en marxa des de finals de l’any passat.

El consistori, a través del seu departament de Comunicació, avaluarà durant les pròximes setmanes, amb l’ajuda d’aquest equip de becaris, els projectes escomesos durant els últims anys en les diferents aèries de gestió, com per exemple la reforma dels camps de futbol de la Canaleta, el Pla Municipal d’Igualtat, la reurbanització de Blasco Ibáñez, la implementació del projecte d’ADN caní o el Pla d’adequació d’aparcaments, entre altres aspectes.

La cultura i la seua oferta tenen un paper destacat de nou en l’enquesta d’opinió, i és per això que es pregunta als veïns per la seua valoració respecte a esdeveniments com la Biennal Miquel Navarro, els premis de literatura i teatre, el MAC, el foment de la lectura o el Cinema d’Estiu.

Enguany també s’ha tingut en compte en les preguntes als grups especialment vulnerables com els immigrants o les persones amb mobilitat reduïda amb l’objectiu de buscar solucions als seus problemes. Les polítiques socials com les beques de transport, el Pla Social d’Ocupació o la Targeta Benvinguda a Mislata, així com la valoració dels representants polítics també tenen el seu espai en l’enquesta.

Els becaris tenen per encàrrec de l’ajuntament presentar un informe final de valoració de dades, que serà presentat públicament, seguint amb l’objectiu de transparència adoptat per l’equip de govern. Per a facilitar la participació als habitants de Mislata, a més de les enquestes a peu de carrer que ja s’estan realitzant, s’ha habilitat un enllaç al sondeig que es pot trobar en la pàgina web municipal www.mislata.es , i en el qual es pot participar fins divendres que ve 16 d’agost.

Deixa el teu comentari