La ciutat d’Alzira atorga a diferents entitats i persones físiques Insígnies d’Or

Alzira commemora l’entrada del rei Jaume I fa 776

La celebració ha consistit en l’entrega de les Insígnies d’Or i l’encarregat de lliurar-les va ser l’alcalde d’Alzira Diego Gómez

Amb motiu  que fa 776 Jaume I aplegava a Alzira, el passat diumenge es van repartir a diferents entitats i persones físiques una Insígnia d’Or, és a dir, un reconeixement per tot el treball realitzat al llarg d’aquests anys.

Un fet que va consistir a baixar la senyera de la ciutat i que després va ser portada pels diferents regidors dels partits polítics, els mateixos encarregats en arribar a un consens sobre els guardonats de les Insígnies.

Durant el recorregut, es va fer una lectura a les muralles i la banda jove d’Alzira va interpretar tres peces. Quan es va acabar el recorregut es va procedir a l’entrega de les Insígnies al saló noble de l’ajuntament.

Per a tots els guardonats va ser especial i emotiu l’acte, ja que es van repartir Insígnies a diferents modalitats com per exemple a activitats empresarials, a activitats diverses, a activitats culturals i en esports.

Per altra banda, també va ser un honor aconseguir les Insígnies d’Or per a Miguel Ángel Martínez i José Manuel Rubio.

Una celebració molt emotiva per a tots els guardonats. Estem ja a l’espera de conèixer el que seran a l’any que ve.

Deixa el teu comentari