La Ciutat de les Arts i les Ciències presenta en Fitur 2021 la seua oferta cultural

La nova pel·lícula d’animació ‘L’escull encantat: Kaluoka’hina 3D’ i l’exposició ‘Play. Ciència i música’, el Teatre de la Ciència i els experiments en directe de ‘La Ciència a Escena’ destaquen en la programació del complex

La Ciutat de les Arts i les Ciències participa en la nova edició de Fitur, que se celebra aquesta setmana a Madrid, per a presentar a professionals del sector, d’agències de viatge i touroperadores les novetats d’un dels destins destacats de la Comunitat Valenciana.

Entre l’oferta del Museu dels Ciències figuren la nova exposició ‘Play. Ciència i música’, ‘Mart. La conquesta d’un somni’ i el Teatre de la Ciència.

La cartellera del Hemisfèric projecta la nova pel·lícula ‘L’escull encantat: Kaluoka’hina 3D’ i a l’estiu tornaran els planetaris de gran èxit ‘Les Nocturnes d’Estiu’.

A més de l’oferta de cara a la temporada alta, la Ciutat de les Arts i les Ciències presenta l’actual promoció ‘Primavera’ amb les entrades combinades del Museu dels Ciències i el Hemisfèric a la meitat de preu de dilluns a divendres fins al 23 de juny de 2021.

D’aquesta manera, el preu de l’entrada és de 6 euros i permet la visita al Museu dels Ciències així com veure una pel·lícula en el Hemisfèric.

Deixa el teu comentari