La Conselleria de Justícia instal·la més de 400 purificadors d’aire en les seus judicials de la Comunitat Valenciana

S’han instalado188 purificadors d’aire en les seus d’Alacant, 171 a València i 41 a Castelló

Amb els nous purificadors es garanteix la salut a fi d’evitar el risc de contagi de la COVID-19 en les seus judicials

La Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública ha instal·lat els primers 400 purificadors d’aire específics COVID en les zones amb major afluència, despatxos compartits, sales multiusos o gabinets psicosocials de les seus judicials de la Comunitat Valenciana.

També s’han instal·lat en les Oficines d’Atenció a les Mates del Delictes, despatxos de forenses, a més d’altres dependències que han requerit aquesta mesura anti COVID després d’un estudi realitzat per part de la subdirecció d’Infraestructures de la Conselleria de Justícia.

En total, durant el primer semestre de l’any s’instal·laran 600 de tres models diferents. Per províncies, s’han instal·lat 188 purificadors en les seus d’Alacant, 171 a València i 41 a Castelló.

600 purificadors com a mesura complementària davant el virus

El mes de gener passat la conselleria va comprar per un import de 268.240 euros un total de 600 purificadors d’aire amb filtres HEPA que s’han instal·lat al llarg d’aquest 2021 en les més de 60 seus judicials de la Comunitat Valenciana.

En concret, s’han adquirit 200 purificadors de tres models diferents de cabal per a adaptar-les a la grandària dels espais: de 230 metres cúbics per hora, de 508 m³/h i 612 m³h .

Aquesta és una mesura és una aposta més de la Conselleria de Justícia, Interior i Administració Pública per a garantir la salut a fi d’evitar el risc de contagi de la COVID-19 en les seus judicials de la Comunitat.

Deixa el teu comentari