La Conselleria de Sanitat entrega al Comité d’Empresa de la Ribera l’esborrany del nou Conveni Col·lectiu

  • El text és fruit de les diferents reunions que la Conselleria de Sanitat ha mantingut en els últims mesos amb els representants dels treballadors laborals
  • S’obri ara un període d’estudi del text, que servirà de document de partida per a les següents reunions
  • S’obri ara un període d’estudi del text, que servirà de document de partida per a les següents reunions

La Conselleria de Sanitat Universal i Salut Pública ha entregat al Comité d’Empresa del Departament de Salut de la Ribera l’esborrany del text del nou Conveni Col·lectiu.

Per a això, s’han desplaçat fins a l’Hospital d’Alzira la directora general de Recursos Humans de la Conselleria de Sanitat, Carmen López; el director de Gestió Sanitària, Jose Luís Fabado, el subdirector general de Recursos Humans, Francisco Javier Íñigo; la subdirectora general d’Administració de Personal i Salut Laboral, María Teresa Valls; el cap del Servei de Negociació Col·lectiva, Retribucions i Condicions de Treball, Rafael Juesas; el cap del Servei de Règim Jurídic de Personal, Félix Albarruiz, i Amparo Aliaga del Servei de Negociació Col·lectiva, Retribucions i Condicions de Treball com a secretària. 

En la reunió, que ha transcorregut amb la més absoluta cordialitat, també han estat presents la gerent del Departament de Salut de la Ribera, Liliana Fuster; el director econòmic, José Conesa; el director mèdic de l’Hospital d’Alzira, Juan Manuel Campos; el director d’Infermeria, Xavier Teodoro, i la Subdirectora Econòmica de Recursos Humans, Isabel Serrano.

El document entregat és un esborrany del text i del nou articulat que compondrà el pròxim Conveni Col·lectiu de la Ribera.

El Comité d’empresa, per part seua, ha presentat un text amb noves aportacions per a revisió per part de la Conselleria de Sanitat.

A partir d’ara, s’obri un període d’un mes, perquè tots dos òrgans estudien estes aportacions i s’analitzen els documents, per a poder materialitzar un document final en el marc legal que fixarà les condicions laborals dels 1.400 professionals que la Conselleria de Sanitat es va subrogar amb el pas a la gestió directa del Departament de Salut de la Ribera, a l’abril de 2018. 

La jornada ha conclòs amb la visita a les instal·lacions del nou edifici de les urgències respiratòries, la remodelació de les urgències generals i les instal·lacions del PET-TAC, Ressonància Magnètica i l’Accelerador Lineal del centre alzireny.

Deixa el teu comentari