La Crida da inicio a las Fallas de 2020

El calendari faller s’estrena al nostre municipi amb la tradicional crida des del balcó de l’Ajuntament i la inauguració de l’exposició del Ninot a la Casa de Cultura.

Ja estem en Falles! Amb este missatge els i les representants de les 8 comissions falleres de Picassent donaren dissabte, el tret d’eixida a les Falles de 2020 des del balcó de l’Ajuntament. A les 19 hores, puntuals a la cita, i des del balcó de l’Ajuntament, els presidents i les Falleres Majors llançaren el seu missatge de benvinguda a la Festa convidant també a totes i tots als seus casals i a participar dels actes programats. 

També l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, va voler convidar a totes les persones assistents i veïnat en general, a disfrutar d’estes Falles, «Fallers i falleres de Picassent, que el color, la música i el foc siguen testimoni de que al nostre municipi sabem celebrar ben bé les Falles. Que gaudiu de les Festes i ompliu els carrers d’art, llum i alegria».

Finalitzat l’acte, tota la comitiva es va desplaçar fins la Casa de Cultura. Allí, l’alcaldessa del municipi, Conxa Garcia, el regidor de Cultura i Festes, Jaume Sobrevela i la presidenta de la Junta Local Fallera, Mati Roldán, inauguraren l’exposició del ninot, una bona mostra dels ninots dels monuments grans i infantils que estaran al carrer a partir del pròxim 15 de març, durant la nit de la plantà. 

L’exposició podrà visitar-se a la Casa de Cultura fins divendres, 28 de febrer.

Comenta la notícia