La Diputació aprova els pressupostos “més justos” de la seua història

L’equip de govern de la Diputació de València, representat pel president, Toni Gaspar, la vicepresidenta, Mª Josep Amigó, i la diputada d’Inclusió Social i Memòria Històrica, Rosa Pérez Garijo, ha presentat aquest divendres l’últim pressupost de la legislatura en la corporació provincial, amb un muntant global de 486 milions d’euros, un 2,7% més que en el present exercici.

Els comptes provincials han sigut aprovats minuts després en l’últim ple de l’any, amb els vots a favor dels quatre grups de l’equip de govern i en contra de l’oposició. En el capítol d’ajudes directes de Presidència sol es mantenen 800.000 euros destinats a associacions i organismes sense ànim de lucre.

El president ha destacat “el diàleg entre les quatre parts d’aquest govern en una corporació que no estava acostumada a aquest consens i que ha demostrat que des de la diferència es poden fer coses molt grans”. Gaspar ha confirmat l’aposta de la corporació pels municipis més xicotets, que en 2018 van tindre una inversió de 630 euros per habitant enfront dels 125 euros de mitjana a la província, i ha advocat per la simplificació en la gestió.

 

Deixa el teu comentari