La Diputació invertirà en 2018 al voltant de 500.000 euros en ajudes de la Diputació per a renovar espais urbans i esportius

El President de la Diputació de València ha visitat la localitat

Almussafes rebrà en 2018 al voltant de mig milió d’euros en ajudes de la Diputació de València per a renovar espais urbans i esportius.

L’alcalde de la localitat, Toni González, i diferents regidors del consistori municipal han rebut la visita del president Jorge Rodríguez.

El President va signar al llibre d’honor de la localitat i va fer una visita als diferents espais que es milloraran amb les ajudes de diputació. En concret, es destinaran a la creació d’instal·lacions esportives, un nou camp de futbol d’herba artificial, una nau per a acollir un camp de tir amb arc i la reforma de les piscines municipals.A més, Rodríguez ha avançat aquestes inversions, que en una part important provenen del Pla de Serveis i Obres Municipals, el qual destina 310.000 euros a Almussafes.

De la resta d’ajudes provincials destaquen els 115.000 euros del Fons de Cooperació, que l’any passat es van destinar a despesa corrent i els 40.000 euros del Pla de Camins i Vials.

En el seu conjunt, Almussafes, a la Ribera Baixa, ha rebut 1,4 milions d’euros de la Diputació des que es va iniciar la present legislatura en la segona part del 2015. En general, Almussafes, amb aquestes ajudes, ha pogut asfaltar carrers i camins, millorar l’accessibilitat de les seues voreres, renovar parcs i jardins i canviar la il·luminació led.

No obstant això, una de les actuacions més demandades per les veïnes i veïns del municipi, executada amb ajuda de la Diputació, ha estat la instal·lació d’un descalcificador a la xarxa d’aigua potable. Aquest dóna servei a tot el municipi reduint considerablement la calç i evitant els problemes que aquesta causa, tant el consum de l’aigua com en la durabilitat dels electrodomèstics.

Deixa el teu comentari