La Diputació obri al trànsit la Variant de Bétera que evita el pas de 12.000 vehicles diaris pel municipi

Este dijous, els tècnics de l’àrea provincial de Carreteres que dirigix Rafa García han posat en servei la infraestructura més important de la legislatura, un traçat de cinc quilòmetres en el qual la corporació ha invertit 15 milions d’euros per a desviar el pas de 12.000 vehicles diaris pel nucli urbà del municipi, evitant el col·lapse i millorant la seguretat viària.

Una obra que ha sigut àmpliament reivindicada pels usuaris i per les veïnes i veïns de Bétera, als quals el nou traçat, que connecta dos punts de la CV-310 sense necessitat de travessar els carrers de la localitat.

L’actuació de l’àrea provincial de Carreteres, la més ambiciosa dels últims anys, generarà nous itineraris per als vianants i ciclistes en una zona molt transitada per estos usuaris. “L’obra comunica diversos municipis amb unes òptimes condicions de circulació, vertebrant el territori, i soluciona un problema d’incomoditat i inseguretat, però a més és integrada i sostenible”

Una vegada oberta al trànsit la primera fase de la Variant Nord de Bétera, els responsables provincials ultimen la licitació de la segona fase del projecte. La seua posada en marxa està prevista per a principis d’any amb una inversió de 3.640.000 euros i un termini d’execució de sis mesos.

Estava prevista per a final d’any, però la Diputació va avançar abans d’estiu que la primera fase de la Variant Nord de Bétera estaria llesta al setembre i així ha sigut.

Comenta la notícia