La Diputació premia la tasca de l’agència AVIVA de Silla

El Centre Cultural Carmen Valero de Silla ha acollit l’entrega del Reconeixement de la Cultura 2019 a l’agència AVIVA, per la seua promoció del valencià i el llenguatge igualitari.

L’agencia AVIVA de Silla ha rebut per part de la diputació el reconeixement de la Cultura 2019, en un acte celebrat en el Centre Cultura Carmen Valero del municipi.

El guardó havia d’haver estat entregat pel diputat de Cultural, Xavier Rius, però no va poder assistir. La cap de la Unitat de Normalització Lingüística de la Diputació de València, Inmaculada Cerdà, entregà el guardó.

El motiu d’aquest reconeixement ha estat la campanya ‘Valencià per la igualtat’, la qual busca promoure un ús inclusiu de la llengua valenciana en l’administració pública.

TALL Raquel Sánchez, Regidora Normalització Lingüística

L’agencia AVIVA també ha creat una xarxa on participen al voltant de 45 municipis que treballen en diferents iniciatives.

TALL Pau Lagunas, Representant Diputació

Lagunas, en representació del gabinet de cultura de la diputació de València, va concloure l’acte amb una valoració del Reconeixement de Cultura 2019.

Per finalitzar, el grup Sis Veus va oferir el seu espectacle anomenat Els Dies i Les Dones.  

Deixa el teu comentari