La Diputació proposa un viatge en el temps al costat del Guerrer de Moixent

El Guerrer de Moixent torna a la Diputació de València, la que va ser la seua casa durant més de 30 anys abans d’instal·lar-se en la Beneficència, actual seu del Museu de Prehistòria de la corporació provincial. La xicoteta peça de bronze, de poc més de set centímetres d’altura, capitaneja l’exposició que commemora els 90 anys de la seua troballa en la Bastida de les Alcusses, quan Vicente Espí va desenterrar la bellíssima escultura del segle IV abans de Crist durant les excavacions del Servei d’Investigació Prehistòrica de la Diputació.

La directora del Museu de Prehistòria, Mª Jesús de Pedro, ha assenyalat que és la primera vegada que es tracta de manera monogràfica la important troballa del Guerrer de Moixent i la seua influència en la societat valenciana incloent diferents punts de vista.

La mostra ‘Arqueologia d’una icona. El Guerrer de Moixent en el temps’, podrà visitar-se en el Saló de Respecte del Palau dels Scala, en plaça Manises, els caps de setmana i festius, de 10 a 14 i de 16 a 19 hores, fins al 9 de gener i amb entrada lliure. Coincidint amb l’obertura en el cap de setmana del 9 d’Octubre, els horaris seran de 16 a 20 hores el divendres i de 10 a 14 i de 16 a 20 hores el dissabte i diumenge.

Deixa el teu comentari