La Fundació Ángel Tomás entrega el premi QRSC a l’ICAV en agraïment al seu compromís social

El Col·legi d’Advocats de València col·labora des de fa diversos anys amb diferents entitats solidàries, entre altres accions a través de la cessió d’espais propis del Col·legi per a la realització de jornades i esdeveniments. Una labor que forma part del programa de Responsabilitat Social de l’ICAV i que el passat 22 d’octubre va ser reconeguda amb el lliurament del premi “Vull ser Social” (QRSC) atorgat al col·legi per part de la Fundació Iniciativa Solidària Ángel Tomás (FISAT).

El lliurament d’aquest reconeixement va tindre lloc en un senzill acte celebrat en el Col·legi d’Advocats de València, que va comptar amb la presència del secretari de l’ICAV, José Soriano, i el director de FISAT, Ignacio Beltrán, qui va ser l’encarregat de fer el lliurament d’aquest premi. El secretari de l’ICAV, va recollir el reconeixement en nom de tot el Col·legi i va agrair el detall a la Fundació.

Es tracta d’una làmina emmarcada, obra de Begoña Fernández-Cañada, artista plàstica i voluntària del taller ‘Expressar-te’ per a dones privades de llibertat. L’obra conté un dibuix fruit de l’experiència de l’autora en el voluntariat amb FISAT i representa l’acompanyament i la sororitat.

A través d’aquest homenatge, FISAT ha volgut agrair al Col·legi el seu compromís social i reconéixer la seua acció transformadora a través de la Responsabilitat Social; i, molt especialment, en agraïment al suport prestat pel Col·legi a la Fundació i a la jornada “Vull Ser Social”, que durant dos anys s’ha celebrat en la seu de l’ICAV. Enguany, també es va cedir l’espai per a aquesta acció, però per la situació de pandèmia es va acabar desestimant l’opció presencial de la jornada. Així mateix, l’homenatge pretén reconéixer les accions de l’ICAV en la defensa dels drets i llibertats de la ciutadania i la garantia de l’accés a la justícia.

Deixa el teu comentari