La gastronomia marinera protagonista a Cullera este mes de juny

14 restaurants de la ciutat oferixen menús on el peix, el marisc, l’arròs i la innovació són els principals atractius

La capital gastronòmica de l’arròs celebrarà de l’11 al 20 de juny les Jornades Gastronòmiques de Cuina Marinera. Unes jornades on Cullera serà l’epicentre de la gastronomia marinera amb menús on l’arròs i el peix, productes de quilòmetre 0 al municipi, són l’ingredient estrella.

L’Ajuntament de Cullera organitza estos dies d’excel·lència culinària junt amb el Club de Producto Artesanos del Arroz. L’objectiu és seguir projectant la seua marca ‘Origen Cullera, capital gastronòmica del arroz’ i potenciar el turisme gastronòmic a la ciutat, un dels principals motius de visita que viu Cullera gràcies a l’alta qualitat de la seua restauració i als productes de proximitat dels quals es nodreix la cuina cullerenca.

Els comensals podran gaudir de menús complets amb aperitius, entrants, plat principal i postre per un preu entre els 25 i 29 euros. La gran majoria de plats preparats amb receptes innovadores a través de la fusió de la cuina d’arrel, tradicional i d’avantguarda. Tots ells es poden consultar a través del web culleraturismo.com.

La regidora de Turisme i Promoció Econòmica, Débora Marí, ha destacat que “la restauració de Cullera és extensa, de qualitat i una de les nostres fortaleses com a destinació turística”. “Els amants del bon menjar saben que Cullera és una bona excusa per menjar-te un bon arròs i en este mes, a més, fer-ho combinat amb productes del nostre mar i la nostra llotja”, assenyala l’edil.

Els restaurants que participen en les Jornades són els membres del Club Producto Artesanos del Arroz, i són Casa Picanterra, Casa Ramón, Casa Rocher, Casa Salvador, El Blanco, Eliana Albiach, La Mar Salà, Los Olivos, Mare Nostrum, Midaterráneo, Peque Casa Nostra, Restaurant l’Illa, Rincón del Faro i Ulises-Piga.

Ribera Televisió

RiberaTV naix l'any 1986 amb la idea de crear una televisió lliure i plural. En 2005 obté la llicència per la GV per a emetre en el marc legal de la TDT.

Deixa el teu comentari