La Generalitat facilita el transport gratuït als Museus de València en el Dia dels Museus

El Dia dels Museus es prolongarà durant tot el cap de setmana amb activitats i horaris especials als museus.

La Generalitat posa a disposició dels ciutadans de València el transport gratuït per a visitar els museus i obsequiarà amb motxilles els visitats de la resta de museus valencians.

La directora general de Cultura i Patrimoni, Carmen Amoraga, ha explicat les activitats que realitza el seu departament per commemorar el Dia dels Museus, que se celebra este divendres 18 de maig, i que es prolonga durant tot el cap de setmana amb activitats i horaris especials als museus.

La generalitat se suma a aquesta celebració facilitant de manera simbòlica el transport als museus de la ciutat de València durant tres dies.

Així, l’autobús gratuït que porta el lema ‘Connecta’t al Museu’ i que es troba a la línia 5 d’EMT, serà gratuït durant el cap de setmana.

Aquesta activitat es realitza de forma conjunta entre la Generalitat i l’Ajuntament de València.

Carmen Amoraga i el regidor de Mobilitat Sostenible, Giussepe Grezzi, han presentat l’autobús a la plaça de l’Ajuntament.

Tanmateix, els museus augmentaran els horaris d’obertura, hi haurà visites guiades per les col·leccions, exposicions i magatzems i es programaran activitats didàctiques obertes al públic.

Deixa el teu comentari