La Generalitat invertirà 640.000 euros a millorar la seguretat i habitabilitat de l’Estació d’Autobusos de València

Es tracta d’una actuació integral per a convertir l’estació en un lloc “habitable, adequat i amable”, ha explicat el conseller d’Obres Públiques

Les obres duraran sis mesos i la previsió és que s’inicien en la pròxima primavera i acaben a la tardor de l’any que ve

El conseller de Política Territorial, Obres Públiques i Mobilitat, Arcadi España, ha anunciat una inversió de 640.000 euros de la Generalitat per a “millorar les condicions de seguretat i habitabilitat de l’Estació d’Autobusos de València”.

Segons ha explicat el conseller, “fa més de 20 anys que l’Estació d’Autobusos de València necessita reinventar-se i millorar els seus serveis i, ara la Generalitat ha impulsat aquestes obres imprescindibles que començaran a la primavera i acabaran abans de final d’any”.

En aquest sentit ha assenyalat que es realitzaran les obres pertinents per a millorar la il·luminació, els accessos, la neteja, la teulada, “és a dir -ha apuntat Arcadi España- s’efectuarà una actuació integral en tots els elements necessaris per a convertir l’estació en un lloc habitable, adequat i amable”.

Per al titular d’Obres Públiques de la Generalitat, “és molt important aquesta actuació per dues raons, la primera perquè aquesta estació és la porta d’entrada de moltes persones que vénen i es van de València i ha d’estar a l’altura de la ciutat”.

A més, ha apuntat, “cal millorar també la mobilitat, aqueixa mobilitat sostenible per la qual tots apostem i que necessita d’estacions accessibles, fàcils i habitables”.

Així mateix, Arcadi España ha indicat que es tracta de “una actuació ràpida perquè l’estació necessita adaptar-se i millorar les condicions actuals que no són les adequades, després, en una segona fase, està prevista una actuació més estructural i integral per a la qual es convocarà un concurs d’idees”.

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.