La Guàrdia Civil desmantella quatre punts de venda de substàncies estupefaents a la menuda en la localitat de Sueca

En el marc de l’operació “ROSSINYOL” realitzada per la Guàrdia Civil de Sueca s’ha procedit a la detenció de 6 persones, pels delictes de cultiu i elaboració de drogues, pertinença a grup criminal i defraudació de fluid elèctric

S’han desarticulat 4 punts de droga a la menuda i practicat 6 registres en diferents domicilis de la localitat de Sueca i un d’ells al Perelló

Aquests serveis se sumen a les constants investigacions realitzades per la Guàrdia Civil per a combatre totes les baules dels delictes contra la venda de substàncies estupefaents sobretot en menors

Dins dels serveis establits per a evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents a la província de València i eradicar els punts de venda de droga a la menuda la Guàrdia Civil de Sueca ha desmantellat quatre punts de droga a la menuda en aquesta població.

En el marc de l’operació “ROSSINYOL” iniciada per la Guàrdia Civil de Sueca a la fi de desembre de 2018, s’ha procedit contra sis persones per la seua implicació en els delictes contra la salut publica de substàncies estupefaents de venda a la menuda.

La fase d’explotació va culminar quan els agents de la Guàrdia civil van procedir al registre de 6 domicilis de Sueca i un del Perelló, 4 d’ells utilitzats per a la venda a la menuda de substàncies estupefaents. Per la qual cosa es va procedir a la detenció de 6 homes de nacionalitat espanyola i romanesa entre els 16 i 32 anys per la seua implicació en els delictes contra la salut pública (tràfic de drogues), defraudació de fluid elèctric i pertinença a grup criminal.
Els detinguts exercien labors de vigilància sobre els punts de venda, traslladant fins i tot als clients a les habitatge i realitzant repartiments a domicili.

Pel que sembla joves de la localitat de Sueca es dirigien a aquests domicilis per a comprar tot tipus de substàncies estupefaents (Cocaïna, marihuana, èxtasi, haixix), entraven en els mateixos i després de romandre un breu espai de temps els abandonaven ja amb la substància adquirida, circumstància que era palesa en la localitat, causant greu alarma social, ja que a part d’aquestes vendes es produïen altercats en la via pública

Amb aquestes actuacions s’han pogut intervindre a prop més de 13.000 euros en efectiu, 3 bascules de precisió, 58 telèfons mòbils, cocaïna, haixix i marihuana en dosi preparada per a la venda, pastilles d’èxtasis, anabolitzants, 1 pistola “Táser”, dos defenses extensibles, així com substàncies de cort i utensilis per al cultiu de marihuana. També tres vehicles suposadament utilitzats per a la distribució i venda de les substàncies estupefaents.

En aquest dispositiu han participat a més dels agents de l’Àrea d’investigació de la Guàrdia Civil de Sueca, agents del GRS de València i Unitats de Seguretat Ciutadana.

Cal destacar la presència de gossos de raça perillosa en els habitatges registrats que van ser reduïts, sense ocasionar cap mena de mal físic als animals.

Deixa el teu comentari