La Guàrdia Civil deté a una persona que sostreia de manera violenta caixes de marisc de botigues de productes congelats a la comarca de la Ribera Alta

En el marc d’un operatiu realitzat per la Guàrdia Civil de Carcaixent s’ha detingut a un home per la seua presumpta implicació en els delictes de robatori amb violència i furt en establiments d’alimentació

Els robatoris van ser perpetrats principalment en establiments d’aliments congelats, on l’autor sostreia caixes de mariscos

La Guàrdia Civil dins dels serveis establits de manera permanent, en el marc del pla d’actuacions per a la prevenció del comerç segur en establiments, ha detingut a un home com a presumpte autor de delictes de robatori amb violència i furt, en diverses localitats de la Ribera Alta.

La Guàrdia Civil de Carcaixent inicie un operatiu a fi de poder identificar i detindre a l’autor o autors dels fets delictius duts a terme, des de finals del mes d’octubre, de robatori amb violència i intimidació i furt.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir esclarir diversos fets, i procedir contra el presumpte autor.

Des de finals d’octubre, es van anar interposant diverses denúncies relatives al robatori amb violència i intimidació, i furt en diferents establiments comercials de venda de congelats, afectant les localitats d’Alberic, Guadassuar, Carlet, l’Alcudia i Carcaixent.

Modus operandi
L’autor principal dels fets entrava en els establiments, entaulava conversa amb l’empleada i li sol·licitava tres caixes de marisc, d’alt cost. Una vegada l’empleada treia la mercaderia sol·licitada, l’autor algunes vegades usant la violència, li donava una estirada a la mateixa i eixia corrent d’aquest lloc. A més, no dubtava a violentar a les treballadores si oposaven algun tipus de resistència, ocasionant diverses lesions a algunes d’aquestes.

Fruit de les gestions realitzades pels responsables d’aquest operatiu es va aconseguir detindre a un home de 29 anys de nacionalitat espanyola, com a presumpte autor de 7 delictes, sent aquests de robatori amb violència i intimidació i furt.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció nº1 d’Alzira.

Deixa el teu comentari