La Guàrdia Civil esclareix 28 delictes de robatori amb força ocorreguts en casetes de camp en el terme municipal de la localitat de Museros

La Guàrdia Civil de Massamagrell ha detingut a un home 55 anys d’edat i de nacionalitat espanyola per delictes de robatori amb força i furt a l’interior de casetes de camp, en qual estava causant gran alarma social en la zona

Des de mitjan any 2020 per part de de la Guàrdia Civil de Massamagrell s’ha tingut coneixement d’un gran nombre de robatoris a l’interior de cases de camp i casetes de ferramentes comeses l’en terme municipal de la localitat de Museros.

Després de detectar l’augment d’aquests robatoris, per part dels agents es van iniciar investigacions a fi de localitzar al presumpte autor o autors d’aquests, els quals estaven generant alarma social i inseguretat entre els agricultors i propietaris de les casetes, algunes de les quals van arribar a ser ocupades, no detectant-se fins a temps després pels seus legítims propietaris amb motiu de l’estat d’alarma actual i la menor mobilitat personal.

Els agents de Massamagrell van potenciar, tant la investigació com la vigilància amb patrulles uniformades, amb la finalitat de la identificació de l’autor o autors d’aquests robatoris, centrant els serveis de vigilància en zones agrícoles així com en els possibles punts de venda dels objectes robats.

Es van centrar les investigacions sobre unes persones que pogueren estar residint, després de realitzar la seua prèvia ocupació, en alguna de les casetes de camp de la zona i situats en aquestes casetes, pogueren dedicar-se a realitzar els robatoris amb força, si bé la mobilitat de l’autor es reduïa per les restriccions del COVID-19 i que anava espaiant de manera temporal la comissió de fets delictius a fi de no ser detectat.

Finalment, fruit de les labors d’investigació policial realitzades, es va aconseguir l’obtenció d’indicis a fi de relacionar al presumpte autor dels robatoris amb la seua presència en les casetes i la venda d’objectes sostrets, conduint aquestes investigacions a la detenció d’un home de 55 anys i nacionalitat espanyola com a presumpte autor de 28 fets delictius.
Fruit de les investigacions, les quals s’ha desenvolupat dins del Pla contra les sostraccions en explotacions agrícoles i ramaderes, s’ha procedit a l’esclariment d’1 delicte de furt, 23 delictes de robatori amb força en casetes de camp i 4 delictes de danys.

Les diligències han passat a la disposició del Jutjat d’Instrucció en Funcions de Guàrdia de Massamagrell.

Per a més informació poden cridar a l’Oficina Perifèrica de Comunicació (OPC), de la Guàrdia Civil de València, al telèfon 96-317.46.60 Ext. 379

Deixa el teu comentari