La Guàrdia Civil procedeix contra 2 persones pels delictes de robatori amb força de 8.000 metres de coure en polígons de la localitat de Sueca

La Guàrdia Civil de Sueca en l’operació “COPPERFLY” ha procedit a la detenció de 2 persona pels delictes de robatori amb força en les coses d’al voltant de 8.000 metres de cablejat de coure

El valor de tot el cablejat de coure sostret ascendeix a més de 18.000 euros i els danys causats a 50.000

La Guàrdia Civil de Sueca, va tindre coneixement que des de finals d’octubre fins a principis de novembre s’havien cometent 4 robatoris amb força en polígons industrials de Sueca amb el mateix modus operandi de nit i arrancant el cablejat de l’enllumenat electric.
Per tot això, s’inicie una investigació parteix de components de la Guàrdia Civil de Sueca, a fi de poder localitzar, identificar i detindre a l’autor o autors d’aquests fets delictius.
Fruit de les intenses gestions efectuades i dels dispositius realitzats per part dels agents encarregats del cas, el passat 24 d’aquest mes, s’ha pogut detindre a dos homes de 30 i 40 anys de nacionalitat espanyola, quan van tindre una avaria en el vehicle que viatjaven el qual era utilitzat per a transportar el cablejat de coure robat que més tard era venut en xatarreríes de tota la província.
Ha estàs persones se li atribueixen 4 delictes de robatori amb força en les coses en polígons industrials. S’ha pogut recuperar gran part del coure sostret.
Les instal·lacions elèctriques de diverses naus van quedar greument perjudicades a conseqüència dels robatoris d’aquest material.
Aquests fets estaven creant gran alarma social entre els empresari del polígon industrial.
Les diligències instruïdes han sigut entregades en els Jutjats d’Instrucció núm. 5 de Sueca.

Deixa el teu comentari