La Guàrdia Civil procedix contra 7 persones implicades en el cultiu, elaboració i tràfic de drogues a la província de València

En diferents operacions realitzades per la Guàrdia Civil de Pobla de Vallbona, Alberic i Sueca s’ha procedit a la detenció de 6 persones i a la investigació d’una altra, pels delictes de cultiu, elaboració i tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric

Amb aquestes tres operacions en diferents punts de la província, s’han intervingut prop de 50 grams de suposada cocaïna, 600 euros en efectiu, dues armes blanques, 520 plantes de marihuana i 6.600 grams de cabdells

Dins dels serveis establits de manera permanent per la Guàrdia Civil de València per a evitar el cultiu i elaboració de substàncies estupefaents s’ha aconseguit detindre a 6 persones, i investigar a una altra, relacionades amb aquests delictes.
En el marc de l’operació “HATVAS”, realitzada per la Guàrdia Civil de la Pobla de Vallbona, s’ha detingut a un home de 28 anys de nacionalitat espanyola per la seua implicació en els delictes de tràfic de drogues i defraudació de fluid elèctric. La Guàrdia Civil d’aquesta localitat, com a conseqüència de tindre coneixement a través de diverses denúncies administratives per tinença de substàncies estupefaents en la via pública, procedeixen a realitzar una investigació sobre un habitatge d’aquesta localitat, observant gran afluència de persones. Fruit d’aquestes investigacions es comprova que s’aquesta efectuant la compra i venda de substàncies il·lícites, després de l’entrada i registre en habitatge, es van confiscar al voltant de 50 grams de cocaïna, 80 grams de marihuana, al voltant de 600 euros en efectiu, dues armes blanques juntament amb material elèctric i eines. En l’àmbit de l’operació “ONEADAY”, duta a terme per la Guàrdia Civil d’Alberic, s’ha detingut a 5 persones, 3 dones i 2 homes, tots de nacionalitat espanyola, amb edats compreses entre els 24 i 61 anys d’edat, per la seua presumpta implicació en els delictes de cultiu i elaboració de drogues i defraudació de fluid elèctric. S’inicia aquesta operació a causa de la proliferació de plantacions de marihuana en la localitat d’Alberic, realitzant-se per la Guàrdia Civil d’aquest municipi gestiones per a la seua localització, produint-se 5 entrades i registres, localitzant-se 5 plantacions.
En una operació realitzada per la Guàrdia Civil de Sueca, s’ha procedit a la investigació d’un home de 40 anys de nacionalitat espanyola, per la seua presumpta implicació en un delicte contra la salut pública per cultiu de marihuana. La patrulla de seguretat ciutadana, realitzant servei per la localitat de Mareny de Barraquetes, detecta una forta olor al que sembla ser marihuana, provinent d’un magatzem. Després de la localització i personació de la persona propietària de les possibles plantes i l’entrada en el magatzem, es troba marihuana en procés d’assecat.
Amb aquestes actuacions s’han pogut intervindre prop de 50 grams de suposada cocaïna, 600 euros en efectiu, dues armes blanques, 520 plantes de marihuana i 6.600 grams de cabdells.
A més de les plantes intervingudes en aquestes operacions també s’han confiscat gran quantitat d’efectes utilitzats per a la plantació, maduració, elaboració, control i cura de les plantes de les marihuana, com ara abonaments, planters, llums de calor d’alta potència, aires condicionats, filtres, conductes i extractors d’aire, així com controladors de la qualitat del PH, tant de la terra com de l’aire i de la temperatura ambiental.
Les diligències instruïdes han passat a la disposició del Jutjat de Primera Instància i Instrucció núm. 2 de Lliria i els Jutjats d’Instrucció núm. 1 d’Alzira i núm. 3 de Sueca.

Deixa el teu comentari