La I Fira d’abril d’Almussafes rep nombrosos visitants durant el cap de setmana

Les Clavariesas 2016 i el Centre Cultural Andalús organitzen conjuntament esta activitat festiva

IMG-20160418-WA0009Almussafes, a 18 d’abril del 2016. El passat cap de setmana, l’Àgora del parc Central es va transformar, durant unes hores, en una gran fira d’abril, en la que la gastronomia, la tradició i els cants i balls típics del sud van invitar als visitants a viatjar al sentir més típic d’Andalusia.

 Els organitzadors de l’esdeveniment festiu, les Clavariesas 2016 i el Centre Cultural Andalús, valoren molt positivament l’experiència viscuda i la resposta de la ciutadania davant d’esta primera edició de la Fira d’abril.

A les 11 del matí de dissabte passat 15 d’abril, la fira va obrir les seues portes a veïns i visitants en l’Àgora del parc Central d’Almussafes. Tan sols un descans entre les 15 i les 17 hores, per a reprendre l’activitat que es va desenrotllar fins a l’una de la matinada.

Tapes i montaditos típics de les terres andaluses, sortejos i actuacions a càrrec dels grups especialitzats en cant i ball del Centre Cultural Andalús, van ambientar una festa que va continuar durant tota la jornada dominical. La presidenta de les Clavariesas 2016, Amancay Moliner, aprofita per a agrair la participació dels veïns i l’ajuda inestimable de l’Ajuntament d’Almussafes per al correcte exercici de l’activitat i anima als pròxims grups de jóvens a continuar impulsant la iniciativa.

Deixa el teu comentari