La IX edició del Sifasol de Catarroja comença amb Pep Gimeno ‘Botifarra’

La Cultura Segura ha tornat a la Plaça Llotgeta amb quatre actuacions de gran nivel que enguany suposen el retorn del Sifasol

La IX Edició del Festival Sifasol de Catarroja ha tingut un inici de luxe amb la presència sobre l’escenari de Pep Gimeno ‘el Botifarra’ i els seus músics, els qui han delectat al públic reunit en la plaça Llotgeta de Catarroja.

La regidoria de Cultura ha apostat de nou per la recuperació del format de música a l’aire lliure, donant un nou impuls a la cultura segura a Catarroja, amb un cartell molt destacat per a refrescar aquestes  nits de l’estiu.

La IX edició del Sifasol es realitzarà del 6 al 9 de juliol a les 22,30 hores i amb l’obligatorietat de realitzar una reserva prèvia d’entrades per a poder accedir.

Pep Gimeno ‘Botifarra’ ha protagonitzat el primer dels quatre concerts que composen el cartell d’enguany

El Festival Sifasol continuarà aquest dimecres 7 amb Nacho Mañó i Gisela Renes. El dijous 8 serà el torn de Laura Esparza i Carlos Esteban els qui reemplacen a Marala (baixa d’última hora per raons mèdiques), i conclourà el divendres 9 amb David Pastor Film Sessions. 

Comenta la notícia