La Malva d’Alzira rep el primer premi al millor llibret de la Generalitat

L’Associació Cultural Plaça Malva ha obtés el primer lloc als Premis de Promoció i ús del Valencià convocats per la Conselleria d’Educació de la Generalitat Valenciana.

Un total de 8 comissions alzirenyes han resultat premiades: A.C. Falla Plaça Malva, Falla Mercat, Albuixarres-Camí Fondo, Plaça del Forn, Sant Andreu, Germanies, La Gallera-Hort dels Frares i Caputxins. A més, d’estes comissions es troben entre les 25 primeres posicions dels premis.

“Des de l’Ajuntament d’Alzira volem felicitar tots els participants pel treball que fan per incrementar cada any la qualitat del llibret i donar l’enhorabona a les comissions premiades” ha manifestat l’alcalde de la ciutat Diego Gómez.

Este matí la Direcció General de Política lingüística ha comunicat als guanyadors i al nostre Ajuntament els premis i ha fet oficial la invitació a l’acte de lliurament al que assistirà el conseller d’Educació Vicent Marzá i que tindrà lloc a l’Auditori del Palau de les Arts Reina Sofia el pròxim divendres 13 de març a partir de les 16 hores. Per la seua part l’alcalde d’Alzira, Diego Gómez, junt al regidor de festes, Xavi Pérez han confirmat també l’assistència a l’acte de lliurament.

Des de la Conselleria, el director General de Política Lingüística i Gestió del Multilingüisme, Rubén Trenzano, ha volgut animar a continuar participant d’estos premis per a continuar col·laborant en la normalització de l’ús del valencià en l’àmbit festiu.

El llibret guanyador es pot consultar al següent enllaç https://issuu.com/fallamalva/docs/falla_pla_a_malva_llibre_2020_online

Comenta la notícia

This site uses User Verification plugin to reduce spam. See how your comment data is processed.