La Mare de Déu del Mercat, enguany en els Sants Joans

La imatge s’exposarà fins al dimarts perquè clients i venedors devots d’aquesta verge puguen venerar-la

La imatge de la Mare de Déu del Mercat estarà exposada enguany en la parròquia dels Sants Joans fins dimarts que ve, 11 de maig, perquè tant els clients com els venedors del Mercat Central devots d’aquesta verge puguen venerar-la amb motiu de la festivitat de la Mare de Déu dels Desamparats, garantint les mesures establides per la pandèmia quant a control de l’aforament i manteniment de les distàncies de seguretat.

Es manté així la tradició de venerar a la Mare de Déu del Mercat, que habitualment té lloc en el propi Mercat Central, encara que enguany excepcionalment se celebrarà en els Sants Joans.

L’ofrena a la Mare de Déu del Mercat se celebrarà en aquesta parròquia la vesprada del dissabte, 8 de maig, abans de la solemne missa, a les 19.00 h.

Les Cambreres de la Verge dels Desemparats del Mercat Central s’ocupen des de l’any 1993 de la cura de la imatge d’aquesta verge, regal de la llavors alcaldessa Clementina *Rodenas, i de la seua exposició al públic sota la gran cúpula amb motiu de la festivitat de la patrona dels valencians, que conclou amb una ofrena floral dels venedors

Deixa el teu comentari