La mostra ‘Pioneres de l’Enginyeria’ finalitza l’1 de juny el seu període d’exposició en els exteriors del Museu dels Ciències

La mostra destaca figures clau com Araceli Sánchez Urquijo (1920-2010) i María José Pelufo, la primera dona que va obtindre el títol en la Comunitat Valenciana en 1977

La Ciutat de les Arts i les Ciències s’acomiada de l’exposició ‘Pioneres de l’Enginyeria’. El públic podrà visitar aquesta mostra de lliure accés fins dimarts que ve 1 de juny, data en la qual finalitza el seu període d’exposició en els exteriors del Museu dels Ciències.

‘Pioneres de l’Enginyeria’ està realitzada en col·laboració amb la Càtedra Demetrio Ribes de la Universitat de València i aborda com la dona ha ingressat en l’Enginyeria de Camins, Canals i Ports.

L’exposició destaca la figura d’Araceli Sánchez Urquijo (1920-2010), una “xiqueta de la guerra” l’obra de la qual aconseguiria impacte internacional. A més, proposa una aproximació a les primeres professionals de la matèria en l’àmbit valencià, pioneres formades a l’Escola Tècnica Superior d’Enginyers de Camins, Canals i Ports de la Universitat Politècnica de València o que han desenvolupat la seua activitat en el nostre territori.

Entre elles, María José Pelufo, la primera dona que va obtindre el títol en la Comunitat Valenciana en 1977, la trajectòria professional de la qual la converteix en pionera de la investigació.

Deixa el teu comentari