La Mutant aposta pel talent nacional i valencià com a motor de le seua nova programació

La regidora Maite Ibáñez presenta una trentena de propostes culturals d’aquest espai del barri del Grau

Maite Ibáñez, la regidora d’Acció Cultural de l’Ajuntament de València, ha presentat hui la programació del  teatre municipal del carrer Joan Verdeguer, La Mutant,  amb una trentena de propostes culturals fins a finals de juny.

Ha de ser una plataforma d’exhibició per als artistes. 

La nova temporada de La Mutant va arrancar el passat 8 de gener, a penes nou dies després de la representació que tancava l’etapa anterior,

“El cartell presentat, i disponible en la web d’aquest espai escènic del barri del Grau, dona visibilitat a nous projectes valencians i altres iniciatives integrades en el marc interdisciplinari i d’arts vives que defensa La Mutant, com són la dansa, el circ, la música i el performance. També inclou projectes audiovisuals 

La regidora d’Acció Cultural ha explicat que en un dels moments de major incertesa per a les arts escèniques, La Mutant reforça la seua aposta pels creadors locals i nacionals. E n la nova programació més de la meitat de les propostes culturals anunciades tenen segell valencià o compten amb una presència important de professionals de la Comunitat. Entre els noms locals que protagonitzaran la nova temporada amb diverses estrenes absolutes es troben Nou Dansa, Ladyfunta, Vicente Arlandis o Pete Lala. Pel que respecta a la presència d’artistes nacionals i internacionals, l’edil ha destacat l’actuació de Xavier Bobés, Los Enemigos, Thomas Noone, La Intrusa o Ayelen Parolin.

En la presentació de la nova programació també ha participat Marta Banyuls, la coordinadora artística de La Mutant, que va ser la primera sala que es va obrir al públic després de l’estat d’alarma i una de les primeres de la ciutat a reiniciar la seua activitat després del parèntesi estival.

Deixa el teu comentari