La poda d’arbres, a la plaça Major, mesura de prevenció per a combatre la plaga d’estornells

Els arbres de la plaça Major, concretament els Ficus, estan sent podats per tal de combatre la plaga d’estornells que està patint la ciutat.

Esta mesura ha sigut consensuada en una reunió realitzada entre el regidor de Gestió Urbanística, Fernando Pascual, la tècnica de zones verdes de l’Ajuntament d’Alzira i els tècnics d’INDITEC, empresa encarregada del manteniment i conservació de les zones verdes de la ciutat, per tal de frenar el més prompte possible la invasió o plaga d’estos pardalets que niuen en les branques dels ficus situats a la plaça Major i altres punts de la ciutat.

Fernando Pascual, regidor de Gestió Urbanística, ha declarat al respecte: “Des del nostre Departament estem posant les ferramentes i mesures necessàries, a l’abast dels tècnics, per tal que esta actuació de poda als arbres siga el més ràpid possible. És cert que no tenim temps per a fer proves i després d’avaluar diferents alternatives per poder allunyar els estornells del nucli urbà, hem pres la decisió de actuar podant els arbres com a mesura d’urgència”.

“També està previst realitzar tasques de neteja per a la retirada dels excrements que els estornells van deixant per allà on es concentren. Este és un altre dels inconvenients que estan patins els veïns i veïnes que viuen en les zones afectades per la plaga dels estornells”, ha afirmat el regidor, Fernando Pascual.

Deixa el teu comentari