La Policia Local de Benifaió consciencia als alumnes sobre la necessitat de respectar les normes de circulació per a evitar accidents

Esta setmana, i dins del programa docent d’Educació Viària, s’ha dut a terme per part de la Policia Local de Benifaió una classe en matèria d’accidents a l’alumnat de 2º de l’IES Enric Soler i Godes.

L’agent encarregat de les classes, a més d’impartir la part teòrica com es realitza habitualment, ha explicat gràcies a la col·laboració amb la Fundació de la Comunitat Valenciana per a l’Ensenyament i Promoció de la Seguretat Vial (Funcovial)una part pràctica amb un simulador de bolcada de vehicles. Amb aquest simulador els alumnes “han experimentat que se sent quan un cotxe pateix un accident i bolca, realitzant-se totes les proves en un entorn 100% segur per als alumnes” destaquen fonts policials.

Es tracta, per tant “d’una iniciativa per a conscienciar als alumnes de la necessitat de respectar les normes de seguretat a través d’un sistema pràctic, segur i eficient per a aconseguir aquest objectiu” assenyala l’alcaldessa Marta Ortiz.

Deixa el teu comentari