La Policia Local de Paterna celebra el seu dia oficial en un emocionant acte d’entrega de guardons.

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna ha acollit un any més el dia oficial de la Policia Local de Paterna.

Un acte que organitza la Policia Local de Paterna per tal de reconéixer la tasca de les persones que per la seua activitat diària atenen de manera especial les necessitats i serveis que requereix el cos de la policia.

A més s’ha fet un resum anual de totes les accions dutes a terme pels oficials de la Policia Local de Paterna i en el que s’ha fet un emocionant record als companys perduts durant aquest any.

El Gran Teatre Antonio Ferrandis de Paterna ha acollit hui el dia oficial de la Policia Local de Paterna.

La institució celebra aquest dia des de l’any 2000 en homenatge al seu patró San Pedro.

Un acte que la Policia Local de Paterna organitza per tal de reconéixer la tasca de les persones que per la seua activitat diària atenen de manera especial les necessitats i serveis que requereix el cos de la policia.

A més s’ha fet un resum anual de totes les accions dutes a terme pels oficials de la Policia Local de Paterna 

En l’acte han estat presents José Antonio Sagredo, Excel·lentíssim Alcalde de Paterna i Gabriela Bravo Consellera de Justícia, Interior i Administració Publica que han estat els encarregats en companyia de Rafael Vicent, Comissari Cap de Policia Local de Paterna de fer entrega dels guardons .

Entre altres s’han fet reconeixements a companys del cos en una trajectòria de més de 30 anys al servei de la població, també als responsables d’algunes de les accions més importants dutes a terme com ara la recerca d’una persona invident , una acció que va terminar amb la trobada de la víctima sana i salva dies després.

Un emotiu acte en el qual s’ha fet un emocionant record als companys perduts durant aquest any.

Deixa el teu comentari