La Policia Local de València inicia la campanya de controls de velocitat, alcohol i drogues a usuaris de patinets

La Policia Local ha iniciat este setmana una campanya de controls de velocitat, alcoholèmia i drogues dirigida als conductors de patinets. Durant la primera setmana, els agents informaran els infractors del contingut de l’Ordenança de mobilitat i, transcorreguts els primers set dies, començaran a imposar les corresponents sancions. El regidor de Protecció Ciutadana, Aarón Cano, ha informat que les sancions tipificades en l’ordenança per als conductors de patinets per l’incompliment de la normativa van dels 60 als 1.000 euros.

La Policia Local ja sancionava les infraccions comeses amb els patinets. La novetat ara és que introdueixen les noves tecnologies com els drons o el radar per detectar els incompliments de la normativa de circulació o els excessos de velocitat. 

La majoria de les denúncies que ha interposat fins hui la Policia Local respecte als patinets responen a la falta d’ús del cas, la utilització d’auriculars o la infracció de les normes de circulació. A tot això se sumaran a partir d’ara els controls de velocitat.

Deixa el teu comentari