La Policia Nacional deté a València a un home per propinar una pallissa a la seua parella sentimental

Després de ser colpejada i amenaçada a l’interior de l’habitatge, la dona va aconseguir eixir al balcó per a demanar auxili

L’home, alterat i nerviós davant la presència dels agents, va mostrar una versió incongruent declarant que la seua núvia havia caigut

Agents de la Policia Nacional han detingut a València, en la vesprada del dimarts, a un home d’origen romanés de 37 anys d’edat, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar, després de propinar a la seua parella sentimental diverses punyades en la cara i tirar-la contra el sòl. La dona, amb ferides sagnants en el rostre, va aconseguir fugir durant uns instants de l’agressió i accedir al balcó per a demanar auxili als veïns.

Els fets van ocórrer sobre les tres de la vesprada en el districte de Trànsits, quan la Sala 091 va rebre una trucada en la qual s’alertava que en un balcó d’un habitatge s’observava a una dona sagnant i demanant socors.

Immediatament la patrulla es va dirigir al lloc dels fets, obrint la porta del domicili un home, que es va mostrar alterat i immers en un important estat de nerviosisme. Va ser en aqueix mateix moment, quan els agents van veure a la dona tombada nua al balcó amb nombroses ferides sagnants en tota la cara i sol·licitant ajuda. En aquest context, la víctima de manera espontània va manifestar: “És la meua parella m’ha pegat, mira com estic, em vol matar”.

Pel que sembla, l’agressió es va iniciar quan l’home va tornar al domicili enfadat i en actitud molt violenta, per la qual cosa va començar a insultar i colpejar de manera reiterada a la víctima. L’home li va propinar diverses punyades en la cara i va colpejar fins que va impactar amb el maluc en la banyera. La dona va recórrer diverses instàncies de la casa, intentant fugir dels colps incessants. Finalment, la víctima va accedir al balcó on va aconseguir demanar ajuda.

D’altra banda, a l’interior de l’habitatge es trobava una tercera persona que conviu en la parella que arran dels esdeveniments i fruit del pànic, es va tancar en una habitació, i encara que no havia vist de res de l’ocorregut, sí que va indicar als policies que havia sentit crits i colps. Això unit a les incongruències del sospitós, que va declarar que la seua dona havia caigut, va motivar als agents a la detenció, com a presumpte autor d’un delicte de maltractaments en l’àmbit familiar.

La dona va ser traslladada a l’hospital La Fe de València, on va ser valorada de les ferides i dels nombrosos colps rebuts.

El detingut, amb antecedents policials, ha passat a disposició judicial al Jutjat de Violència sobre la Dona de València.

Deixa el teu comentari